和平社区

注 册

QQ登录

只需一步,快速开始

[求助] 和平有捐助中心之类的机构么?

今晚日走屋卡捡房间,翻橱柜,翻出好多以前计衫啊,裤啊,帽啊,围巾之类计..(牛仔裤两十零条,衫有l两十零件,帽有五六顶,围巾有三四条)
放物久计喽,还有泥新计,买到都唔成着过也唔成用过,一直都放橱柜,扔了又舍唔得..
好多地方计穷人家都冇冇几件衫裤着,而有泥人就把唔着计扔掉,几浪费涩..不如把自家着唔着计,唔多着计衫裤捐出去..
自家也可以积D福,造福穷孩子,也造福了自家..唔D几好..
涯想把泥衫裤捐出泗..唔D和平阿冇刚计捐助中心计机构呢..?

注:胡闹的别回帖。
如果楼主捐钱的话就有{:soso_e144:}
JJ想搞搞慈善了{:soso_e120:}
0933 发表于 2013-9-28 20:58
如果楼主捐钱的话就有

捐的话也是第一个捐给我{:soso_e144:}
万胜娱乐用品 发表于 2013-9-28 22:10
JJ想搞搞慈善了

{:soso_e128:}搞慈善也不错哦,.,有得想..
环城路有个“我乐益” 的慈善商品店  小鸡可以去了解一下
如果是钱的话就捐给我吧,我很需要的。
橘D 发表于 2013-9-28 22:51
环城路有个“我乐益” 的慈善商品店  小鸡可以去了解一下

慈善商品..?我的可是物品呢..怎么可以当商品呢..
吴哥 发表于 2013-9-28 22:58
如果是钱的话就捐给我吧,我很需要的。

我还需要钱呢,咋不见你捐我..哪凉快哪呆着去..
好象木有!