和平社区

注 册

QQ登录

只需一步,快速开始

或许你听过这首,并且很喜欢!

挺旧了吧这首歌,as long as you love me
后街男孩
as long as u love me.只要你爱我就好
although loneliness has always been a friend of mine.孤独一直是我的朋友
i'm leaving my life in ur hands.自从你离开我的生活
people say i'm crazy that i am blind.朋友说我疯了太盲目
risking it all in a glance.激情总是短暂的
how you got me blind is still a mystery.你为何能使我如此盲目仍是个谜
i can't get u out of my head.我就是无法忘了你
don't care what is written in ur history.我不在乎你过去的种种
as long as u're here with me.只要你陪在我身边
i don't care who u are.我不在乎你是怎样个人
where u're from.你从那里来
what u did.你做过什么
who u are.你是怎样个人
where u're from.你从那里来
don't care what u did.我不在乎你做过什么
every little thing that u have said done.所有你说过的话和做过的事
feels like it's deep within me.都深深的烙印在我心里
doesn't really matter if u're on the run.我甚至于不在乎你是否就要逃开
it seems like we're meant 2 be.我以为我们是一对的
i've tried 2 hide it so that no one knows.我试着把感情隐藏起来不让任何人知道
but i guess it shows.但我无法不流露真情
when u look in 2 my eyes.当你凝视着我时
what u did where u're comin from.你做过什么从那里来
i don't care,as long as u love me,baby!我不在乎,只要你爱我就好,宝贝!
i don't care.我不在乎
http: lrc.bzmtv.com
一般般,不是很喜欢哦。。。。。。。。。。。。。
小时候不懂事时听过,现在听,不喜欢,没有什么感觉,不够惊天动地
原帖由 Arnoldyea 于 2008-4-24 17:13 发表
一般般,不是很喜欢哦。。。。。。。。。。。。。

A兄应该喜欢听些欧美经典曲子。。
原帖由 临时约会 于 2008-4-24 17:19 发表
小时候不懂事时听过,现在听,不喜欢,没有什么感觉,不够惊天动地

呵呵,肯定是没有《寂寞》这般惊天地啦。。。。。。。。
原帖由 欢乐 于 2008-4-24 17:23 发表

呵呵,肯定是没有《寂寞》这般惊天地啦。。。。。。。。

初中时会听那些抒情的歌,现在也会听,不过要像鬼哭狼嚎一样的抒情才能听出感觉了!
原帖由 临时约会 于 2008-4-24 17:27 发表

初中时会听那些抒情的歌,现在也会听,不过要像一样鬼哭狼嚎的抒情才能听出感觉了!

是成长后觉得生活压抑,只有用这种鬼哭狼嚎的方式才能觉得有些释放吧。
听不到谈何喜欢?
......................
曾经听过的一首歌..
   感觉挺不错的