东山三 发表于 2014-8-31 11:09:01

台电X98 3G,10.1寸平板电脑

上次买到架昂达嘅平板电脑,屏幕亮,清,但开机不好开,爱掀好几下按钮,运气好争开得到,所以就退货了。

里次系简到台电嘅,型号系X98 3G,10.1寸,安卓系统。整体用起来,觉得还可以。屏嘅显示效果,可能冇之前昂达一只嘅好,不过安卓系统操作流畅。一般就系睇下网页捞Wi-Fi在线睇电影,电池大概可以睇两只两钟头电影。

多用下争,睇吖冇惹问题。{:soso_e113:}

http://t3.qpic.cn/mblogpic/31425a891cd61c5b4d1a/2000

http://t3.qpic.cn/mblogpic/2e4354982838c6e94eec/2000

408127062 发表于 2014-8-31 11:10:33

{:soso_e102:}土豪哥,我们做个朋友吧

暮光 发表于 2014-8-31 11:38:52

三哥,以我玩过这么多平板,建议直接上IPad或IPadMini或小米的,国产的这些所谓平板真不好用。

xi0ng 发表于 2014-8-31 11:44:42

额,电量看电影才两个钟?

东山三 发表于 2014-8-31 12:43:48

暮光 发表于 2014-8-31 11:38
三哥,以我玩过这么多平板,建议直接上IPad或IPadMini或小米的,国产的这些所谓平板真不好用。

冇惹钱来买iPad啊。还系先考虑下国产嘅争。{:soso_e128:}

东山三 发表于 2014-8-31 12:45:51

xi0ng 发表于 2014-8-31 11:44
额,电量看电影才两个钟?

改过来了。系大概可以睇两部、每部约两只钟头嘅电影,就系电量大概可以睇总共四只钟头电影跟。{:soso_e112:}

暮光 发表于 2014-8-31 13:20:50

东山三 发表于 2014-8-31 12:43
冇惹钱来买iPad啊。还系先考虑下国产嘅争。

在流畅度、色彩、音效、使用时间上,国产的还是较差的。

东山三 发表于 2014-8-31 13:49:30

暮光 发表于 2014-8-31 13:20
在流畅度、色彩、音效、使用时间上,国产的还是较差的。

系嘅,系嘅,一分钱一分货。{:soso_e121:}

xi0ng 发表于 2014-8-31 13:52:42

东山三 发表于 2014-8-31 12:45
改过来了。系大概可以睇两部、每部约两只钟头嘅电影,就系电量大概可以睇总共四只钟头电影跟。{:soso_e11 ...

这样听起来还很不错。。

濠璟哥哥 发表于 2014-8-31 16:27:09

好味道!
页: [1] 2
查看完整版本: 台电X98 3G,10.1寸平板电脑